nike free nederland

Nike Free Ademt Again

Debuteerde in 2004, de Nike Free 5.0 introduceerde het concept van de natuurlijke beweging om Nike Footwear design. Tot 10 jaar van de Nike Free vieren, Nike Sportswear maakt gebruik van de technologie van vandaag om klassiekers te verbeteren en introduceert twee nieuwe modellen: de Nike Free Adem en Nike Free OG. Gebouwd met een performance benadering van lifestyle design, beide modellen bouwen op de natuurlijke beweging ethos door het eren van de klassieke esthetiek van het origineel en waardoor de voet vrijer dan ooit met het toppunt van ademend voelen.

Nike Free Breathe

Geïnspireerd door lopers training op blote voeten op gras, de Gratis Adem gaat dieper in op de blote voeten begrip door het verbeteren van ademend vermogen. De gedeconstrueerd, dubbelzijdige mesh bovenste laat lucht rush door de schoen voor een blote voeten-achtige sensatie. Met zijn ongestructureerde ademend bovenste, de Nike Free Breathe is geschikt voor sockless slijtage in het midden van de zinderende zomers. De Free Breathe is ook bijgewerkt met dezelfde traditionele tong en Nike Sportswear-specifieke zool, dat ook wordt aangetroffen op de Vrije OG. In 2004, de Nike Free 5.0 veranderd hoe schoeisel verplaatst en in 2014, zal de Nike Free Breathe veranderen hoe schoeisel voelt.

Nike Free OG

Het onthouden van de eerstgeborene van de Nike Free lijn - de Nike Free 5.0 - de Nike Free OG repliceert haar silhouet en biedt updates voor een moderne look en feel. Een traditionele tong vervangt de originele bootie voor een breder scala van pasvorm en meer comfort, terwijl een bijgewerkte Nike Free buitenzool specifiek voor Nike Sportswear leent een eigentijdse, strakke esthetiek. De oorspronkelijke synthetische suède, geperforeerde bovenste en dynamische hielzak worden overgedragen, de voltooiing van de 10-jarige viering van Nike Free.

Copyright © 2007-2015 NIKE FREE Nederland LTD.